Het hoge woord is eruit: Maxime Meiland is weer helemaal gelukkig in de liefde. De geruchtenmolen draaide gisteren al op volle toeren toen er ineens een onbekende man op het vrolijke gezinskiekje van de Meilandjes te zien was. Inmiddels heeft vader Martien bevestigd dat de mysterieuze man inderdaad de nieuwe liefde van zijn dochter is.

Aan RTL Boulevard vertelt Martien zichtbaar geëmotioneerd: 'Ik vind het zo leuk voor d’r. Volgens mij is dit ook haar eerste echte vriendje'. 

Warm bad

De man in kwestie is Leroy, een van de cameramannen van Chateau Meiland. Hij was op het kasteel van het gezin geweest om een leader op te nemen. Sindsdien zou het bij de twee zijn gaan kriebelen. 'Ik weet wel dat hij de eerste avond', aldus de kasteelheer, 'toen we na afloop nog gezellig zaten te wijnen, zei: het is net alsof ik in een warm bad kom bij deze familie. Dat is natuurlijk ontzettend leuk om te horen. Zo snel eigenlijk al.'

Live vragen stellen

De kans is overigens groot dat Maxime volgende week maandag het een en ander over haar nieuwe liefde Leroy zal gaan vertellen. Samen met moeder Erica zal ze op het Instagram-account van KIJK een live Q&A gaan doen, waar fans zowel Maxime als Erica het hemd van het lijf mogen vragen. “Heb je altijd al iets willen weten? Stuur je vragen in en we gaan de leukste beantwoorden”, aldus mama in de video. Nou fans, jullie weten wat jullie te doen staat!

Article continues after the ad

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.