Gisteren gaf Martien nog aan onzeker te zijn over een derde seizoen van Chateau Meiland. Maar nu kan de kasteelheer eindelijk het verlossende antwoord geven: ze mogen nog even door!

'Weet ik niet, weten we nog niet,' antwoordde hij op de vraag van Shownieuws of er nieuwe afleveringen komen. 'Het ligt nog helemaal open. Ik denk het eigenlijk wel, want we zijn op SBS toch het meest bekeken programma op het ogenblik. Dus dat sluit ik inderdaad niet uit.'

Article continues after the ad

Derde seizoen

Toch schreeuwt hij het nu van de daken: het derde seizoen komt er. Dat laat Martien weten via een jubelende post op Facebook. 'Seizoen drie komt er gewoon!', schrijft hij met daarachter een emoji van een wijnglas.

Overweldigend jaar

De Meilandjes hebben een overweldigend jaar achter de rug. De kijkcijfers van Chateau Meiland gingen elke week door het dak en ze wonnen zelfs een Gouden Televizierring voor hun realityprogramma. 

Kerstafleveringen

Fans van de Meilandjes kunnen de komende weken hun lol op want op 16, 17, 23 en 24 december worden er kerstafleveringen uitgezonden. Op kerstavond staat zelfs een dubbele aflevering gepland. In Kerst op Chateau Meiland is te zien hoe de familie zich klaarmaakt voor alle feestelijkheden. Zo organiseren ze een groot kerstdiner en wordt het kasteel compleet gerestyled in kerstsferen.

Bron: Boulevard | Beeld: TALPA

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.