De ruzie met huisvriendin Caroline, het huwelijk met Erica en zijn moeilijke jeugd: alles komt aan bod in de biografie van Martien Meiland. Ook het liefdesleven van Nadège, met wie de Meilandjes inmiddels ook bonje hebben, wordt besproken. Maar of de ex-huishoudster daar nou zo blij mee is...

Nadège hebben we in Chateau Meiland leren kennen als een hardwerkende, maar ook ietwat eenzame vrouw. De huishoudster was er kapot van toen de familie Meiland haar vertelde weer terug naar Nederland te gaan. Ze beschouwde het gezin inmiddels als haar familie en heeft verder ook niet veel sociale contacten. Over haar liefdesleven was niks bekend. Tot nu: de kasteelheer deelt intieme details over Nadège in zijn boek. 

'Ze heeft een soort van man'

De ex-huishoudster van de Meilandjes is minder eenzaam dan gedacht. 'Ze heeft wel een soort van man,' claimt Martien. 'Nou ja, een getrouwde Turk.' Hij snapt wel dat Nadège het aanlegt met een getrouwde man: 'Die Nadège heeft natuurlijk ook een soort van seksdrang gehad. Dus die denkt; nou, dan neem ik die Turk af en toe in bed.' Erica beweert dat ze weleens een foto van de man in kwestie heeft laten zien. 

Romance met vrachtwagenchauffeur?

Toen Nadège even later in de smaak viel bij een Belgische vrachtwagenchauffeur, heeft Erica haar aangemoedigd om hem toe te voegen op Facebook. Dat heeft de huishoudster gedaan, maar sindsdien is er geen contact meer geweest. 'Wij hadden het zo leuk gevonden als zij happy was achtergebleven na onze terugkeer naar Nederland,' aldus Erica.

Article continues after the ad

Ruzie in het chateau

Het is nog maar de vraag of Nadège blij is met deze onthullingen over haar liefdesleven. De Meilandjes zijn uiteindelijk niet goed uit elkaar gegaan met hun voormalig huishoudster. Nadège beweerde dat haar oud-werkgevers ongevoelig zijn en dat het er achter de schermen minder gezellig aan toe ging dan op televisie. 'In tegenstelling tot wat ze zeggen, zijn het mensen die geen gevoelens hebben. Je weet niet wat er zich achter gesloten deuren afspeelt', aldus Nadège.

Beeld: SBS | Bron: Superguide.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.