Mart Visser viert dit jaar niet alleen dat hij 25 jaar in de mode zit, ook is hij al een kwart eeuw samen met zijn grote liefde Job van Dooren. Wat is het geheim van hun bijzondere huwelijk?

Apetrots is Mart Visser (49) op de grootste collectie die binnenkort is te bewonderen aan de Herengracht 541 in Amsterdam. Omdat hij dit jaar 25 jaar in het modevak zit, heeft hij de bijzondere tentoonstelling Beyond Context samengesteld. 'Vanaf 17 oktober tot en met 19 november kunnen geïnteresseerden komen kijken,' vertelt hij aan Story.

Daarna gaat Mart op vakantie, met zijn man Job van Dooren. Om te vieren dat ze al een kwart eeuw samen zijn, gaan ze naar Bonaire. 'Samen met nog wat andere koppels, die 25 jaar bij elkaar zijn,' zegt Mart. 'Een bijzondere reis waarin de liefde centraal staat!' Mart en Job vinden het niet vreemd dat hun huwelijk nog net zo goed is als in het begin. 'Misschien wel omdat ik niet vind dat we ons in de showbizz moeten begeven. Ik vind ons geen showbizzkoppel. Daarnaast hebben Job en ik allebei een opvoeding gehad, waarin normen en waarden enorm belangrijk waren. Dat ligt echt ten grondslag aan ons geluk.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 40 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP

Vorige week arriveerden actrice en schrijfster Fajah Lourens (36) en modemiljonair en investeerder Roland Kahn (65) samen op de première van de film Fifty Shades Freed, in het Amsterdamse Theater Tuschinski. Dat gaf ter plekke uiteraard meteen geklets. Zijn Fajah en Roland een setje? fluisterden toeschouwers langs de rode loper zó hard, dat het gekrijs van de passerende trams hen niet eens overstemde. Op zich geen gekke gedachte: Fajah is al tijden niet gesignaleerd met haar laatste minnaar van dienst (timmerman Igor), en Roland zou na relaties met onder anderen Sylvana (Simons), Jasmin en Xiomara – net als Fajah alle drie sexy, exotische dames – weer op de vrijersmarkt zijn.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Na de scheiding van Sylvie Meis maakte Rafael van der Vaart er geen geheim van dat hij het vreselijk vond dat hun zoon Damián in een gebroken gezin moest opgroeien. Nu dreigt dat opnieuw te gebeuren met zijn dochtertje Jesslynn, dat hij kreeg met nieuwe liefde Estavana Polman. Wat is er aan de hand? 

Toen Rafael voor zijn nieuwe liefde Estavana Polman naar Denemarken verhuisde, liet hij Damián zo vaak als mogelijk overvliegen. Ook Damián genoot (en geniet) van elk samenzijn met zijn vader. En toen hij vorig jaar broer werd van halfzusje Jesslynn, liet een trotse Rafael op social media weten: ‘Grote broer aanbidt babyzusje.’ Niets leek Rafaels nieuwe gezinsgeluk in de weg te staan. Tot nu! Rafaels voetbalcontract bij FC Midtjylland loopt deze zomer af en het ziet er niet naar uit dat het wordt verlengd of dat andere Deense clubs de aanvallende middenvelder een aanbieding zullen doen. In het voetbalwereldje gonst het van de geruchten dat clubs uit Qatar en China voor hem in de rij staan. Voor Rafael een lastige keuze, want grote liefde Estavana heeft haar handbalcontract bij Team Esbjerg net met een jaar verlengd. 

Lees het gehele artikel in Story editie 7. Nu in de winkels. 

Beeld: Peter Smulders