Niet, wel, tóch niet: Married at First Sight's José en Ferry zijn na een korte hereniging weer uit elkaar gegaan. Het stel heeft naar eigen zeggen misschien geen ware liefde gevonden, maar wel echte vriendschap.

Bij een reeks foto’s van haar MAFS-avontuur met Ferry maakt José het nieuws wereldkundig. 'Rijkdom = in je zoektocht naar de ware liefde, echte vriendschap vinden!', begint de blondine. 'Jammer genoeg zijn Ferry en ik niet meer als stel bij elkaar, maar gaan we verder als goede vrienden. Het was een avontuur om nooit meer te vergeten, wat ben ik blij dat ik dit heb mogen meemaken en hierbij de warme en onmisbare support van mijn kinderen, lieve familie, goede vrienden en fijne collega’s had! Dank je wel allemaal!'

Article continues after the ad

Daten

Na het seizoen van MAFS waarin Ferry en José elkaar het jawoord gaven, schoof de bruidegom in kwestie aan tafel in de talkshow Jinek. Hij vertelde aan Eva dat ze hadden besloten om te scheiden nadat de camera’s waren verdwenen. De reden? 'José voelde het nog niet', zei hij destijds. Daarbij liet hij weten wél weer aan het daten te zijn met de kandidate, nadat hij haar uitnodigde voor een weekendje weg. Helaas voor beiden is daar geen lang en gelukkig uit voortgekomen.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.