Helaas is het moment daar: de vakantie is voor veel kinderen ten einde gekomen. Ook de dochtertjes van Marly van der Velden (33) moeten weer naar school en dat zal nog best even wennen worden.

De meiden hebben ontzettend veel tijd met elkaar doorgebracht, zo is te zien in de reeks zoete kiekjes die Marly deelt. Ze schrijft: 'Dat was het dan. De vakantie is weer voorbij. Het was heerlijk. En deze twee….die gaan elkaar zo erg missen. Sam&Jack Jack&Sam ❤️.'

Tekst gaat verder onder de post.

GTST

Nina Sanders is natuurlijk niet meer weg te denken uit Meerdijk, maar toch ontbrak het personage gespeeld door Marly op de castfoto van het aankomende seizoen GTST. Hoewel fans zich al druk maakte, blijkt dat nergens voor nodig. De reden is namelijk eigenlijk heel logisch. EndemolShine verklaart aan RTL Boulevard: 'Nina zit er nog steeds in maar was (en is nog steeds) met zwangerschapsverlof.'

Article continues after the ad

Derde kindje

Nog net op het randje van de maand mei is Marly van der Velden bevallen van haar zoontje. Het is het derde kindje voor haar en haar man Mike Meijer. 'Op 31.05 is Jimi-Jones geboren. We zijn zo ontzettend gelukkig', schreef de actrice bij twee schattige plaatjes van haar pasgeboren zoon. Op die foto's is goed te zien wat een enorme bos haar de kleine Jimi-Jones al heeft. Ook kersverse vader Mike kan zijn geluk niet op met zijn eerste zoon. 'My Boy!!!', schreef hij enthousiast bij zijn post.

Grote zussen

Samen met haar partner Mike heeft Marly van der Velden al twee dochters: Sammy-Rose, geboren in september 2014, en Jackie-Rey, geboren in oktober 2017. De meiden zijn nu grote zussen van een broertje. In december maakte de GTST-actrice het heuglijke nieuws bekend in verwachting te zijn van haar derde kindje. Een maand later onthulde ze het geslacht op grootse wijze.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.