Door haar zwangerschapsverlof moeten we Marly, Nina in GTST, al enige tijd missen in de serie. Hoewel we Loes als haar 'vervanger' hebben gekregen, is het toch niet hetzelfde. Maar fans van de show hoeven niet lang meer te wachten, want de actrice zal binnenkort gewoon weer te zien zijn in de soap.

Zelf kijkt ze er naar uit om de rol weer op te pakken. Marly aan RTL-Boulevard: 'Ik heb er onwijs veel zin in dat het normale leven weer gaat beginnen.' Eind oktober beviel ze van haar tweede kindje, dochter Jacky-Rey. Wel denkt ze dat haar terugkeer heftig gaat zijn. 'Na drie maanden met Jacky-Rey heb je elkaar echt leren kennen en dan moet je dat ineens loslaten. Daar moet ik echt mijn weg in gaan vinden. Ik denk dat het na volgende week al heel anders is. Dan heb ik een weekje werken achter de rug en dan ben ik helemaal geland. Nu vind ik het nog een beetje spannend.'

Missen

Toch kan ze niet wachten om weer te beginnen, want ook haar collega's heeft ze al lange tijd niet meer gezien. 'Ik heb mijn collega's heel erg gemist. Maar we hebben een WhatsApp-groep, dus ik heb eigenlijk niks hoeven te missen. Maar ik vind het wel heel leuk om iedereen weer te zien.' Maandag zal Marly starten met de opnames: het resultaat hiervan kunnen we over ongeveer acht weken bewonderen op de buis.

Article continues after the ad

Bron: Grazia | Beeld: Peter Smulders