Nu presentator Art Rooijakkers de transfer van NPO naar RTL heeft gemaakt, komt er daarmee een felbegeerde plaats bij het programma Wie Is De Mol vrij. Maar wie o wie zal het gaan worden? Marlijn Weerdenburg laat in ieder geval alvast weten erg geïnteresseerd te zijn in de job. 'Dat wil toch iedereen?'

Na het onwijs populaire programma zeven jaar te hebben gepresenteerd, geeft de presentator het stokje nu over aan iemand anders. Hoewel er een grote kans is dat zijn opvolger allang is gekozen - de naam van Jan Versteegh is al meermaals gevallen - zou Marlijn het alsnog fantastisch vinden als er eindelijk weer een vrouw wordt gevraagd.

Vrouw aan het roer

'Ik zou het leuk vinden als een vrouw het presenteert. Angela Groothuizen begon er ooit mee en toen kwamen de mannen. Dan moet er nu weer een vrouw komen.' De actrice, die zelf overigens de finale haalde tijdens het vijftiende seizoen van Wie Is De Mol, zou dan ook geen moment twijfelen als zij zou worden gevraagd. 'Ja natuurlijk zou ik het willen. Iedereen wil Wie Is De Mol? presenteren toch?'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Bron: Telegraaf | Beeld: Peter Smulders

Kim Holland is nog nooit monogaam geweest. Tot ze haar vriend Mark Kruitwagen leerde kennen. De pornokoningin heeft haar levensstijl drastisch veranderd voor de liefde.

Niet delen

Tijdens haar huwelijk met Ruud Slakhorst, dat maar liefst 23 jaar duurde, had ze óók nog gemeenschap met andere mannen en vrouwen. Maar nu ze een relatie heeft met Mark, houdt dat op. 'Hij wil me absoluut niet delen,' vertelt ze in RTL Boulevard. Mark is naar eigen zeggen niet tegen delen. 'In de kroeg geef ik altijd als eerste een rondje, maar Kim is van mij en daar mogen echt geen anderen aanzitten,' zegt hij. 

Drie keer per dag

Ondanks dat Kim nog nooit monogaam geweest is, mist ze het contact met anderen niet. 'Het komt echt door de manier waarop hij en ik intiem zijn,' vertelt ze. Wat hun geheim is, wil ze niet zeggen. Wel licht ze een tipje van de sluier op: 'We dansen vaak naakt door het huis en doen het gemiddeld drie keer per dag.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

De oververmoeide André Hazes kan eindelijk weer lachen. De zanger heeft vijf weken vrij genomen om weer op adem te kunnen komen, en dat doet hem overduidelijk goed.

Stralend

De Hazes-telg heeft zijn hele agenda gedurende vijf weken leeg gemaakt, op advies van de dokter. Hij kon de druk om zichzelf te bewijzen niet meer aan. 'Ik heb lichamelijke klachten genegeerd en heb nachten doorgehaald omdat ik zelf dacht dat dat de manier was om te kunnen blijven presteren,' aldus André. In zijn korte pauze geniet hij met volle teugen van zijn gezin en dat doet hem deugd. Zijn vriendin Monique deelde via Instagram Stories een foto van een stralende André. 

Balans

Het gaat de goede kant op met de zanger. 'Er is weer tijd voor het gezin', vertelt Monique aan RTL Boulevard. 'Hij geniet ervan, kan lekker eten en sporten. Hij wordt ook weer wat voller.' Volgens Monique zijn de vijf weken aangekondigde rust voldoende. Maar als André weer gaat werken, waarschuwt ze, moet er wel meer balans zijn tussen werk en rust. 'Balans is het allerbelangrijkste. Het moet niet zo zijn dat hij opnieuw alleen maar weg is van huis. Dat is ook niet leuk.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders/Instagram Stories