Marlijn Weerdenburg (37) maakte in oktober bekend zwanger te zijn van haar tweede kindje. Wanneer de presentatrice precies uitgerekend is, is niet bekend. Maar de blondine straalt in ieder geval op een prachtige foto met haar flink gegroeide babybuik.

Marlijn liet zich met slechts een blouse aan vastleggen op de gevoelige plaat. Ze grapt dan ook: 'Zo ging ik vanochtend naar mijn werk. Was niks vergeten ofzo 😂.'

Article continues after the ad

Complimenten

Een volger kan het dan ook niet laten om te reageren: 'Hopelijk niet op de fiets met tegenwind?' Om deze opmerking kan Weerdenburg alleen maar heel hard lachen. Een ander merkt op:'Wat een mooie echt gedurfde lieve foto.' Ook is te lezen: 'Mooie buik😍' en 'Prachtig ❤️'.

Opnieuw in verwachting

In oktober was Marlijn Weerdenburg te gast in de podcast Podnataal, om te praten over de bevalling van haar oudste zoon Teun (3). Aan het eind van de aflevering liet ze weten dat het 'een heel gezellig leuk kind is', om vervolgens te onthullen dat zij en haar vriend Paul gezinsuitbreiding verwachten. 'Ik ben weer zwanger, van een tweede kindje.' De presentatrice verwacht een jongetje en het is dan ook regelmatig een drukke boel in haar buik.

Meer genieten

Marlijn kijkt uit naar de komst van haar tweede, zo zei ze in de podcast. 'Ik ben benieuwd hoe gaat het zijn die eerste maanden, zou ik er nu meer van kunnen genieten?' De presentatrice heeft op misselijkheid en vermoeidheid na geen klachten. 'Dat neem ik er gewoon bij. Er wordt een kindje gemaakt, dat is fantastisch.'

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.