Marlijn Weerdenburg had aanvankelijk wat twijfels over haar samenwerking met André van Duin, maar een nieuw tv-duo was al snel geboren. “Het klikte meteen”, vertelt Marlijn, die met André De nieuwe lekkerbek presenteert. “En dat zie je.”

Spanning

“Ik dacht: hoe hou ik mezelf staande naast zo’n kracht? Naast iemand die zichzelf al zo heeft uitgevonden?”, zegt Marlijn tegen BuzzE over haar aanvankelijke twijfels. “Ik kom net kijken, ben nog zoekende naar wie ik ben en wie ik wil zijn op televisie. Ik vond het heel spannend, maar hij had al heel snel iets van: jij doet hoe jij bent en ik doe hoe ik ben.”

Nu een groot deel van de opnamen voor De nieuwe lekkerbek, elke woensdagavond om 20.30 uur te zien op NPO 1 bij Omroep MAX, erop zitten, is Marlijn razend enthousiast over haar medepresentator. “Het is zo tof en heel leerzaam om met hem te werken. Hij is een enorme vakman en knalt, ook al is hij zeventig, de hele dag door. Ik vind het superinspirerend om iemand die die leeftijd heeft bereikt zo hard te zien werken.”

Stormloop

Mocht De nieuwe lekkerbek een vervolg krijgen, dan verwacht Marlijn dat veel mensen zich zullen aanmelden. “Ik heb het idee dat het, als dit eenmaal op televisie is en een succes wordt, voor een stormloop gaat zorgen. Dat iedereen geïnspireerd wordt om nieuwe dingen op het gebied van eten te bedenken.”

De vele creatievelingen die de revue passeren hebben Marlijn nog niet weten te inspireren. “Ik ben totaal niet innovatief als het over koken gaat”, geeft ze lachend toe. “Ik ben gezegend met een vriend die waanzinnig kan koken. Ik schuif aan en eet lekker, of volg braaf de receptjes uit een kookboek.”


Op instagram deelde Marlijn haar enthousiasme met ons:

 

Vanavond half 9 NPO1: DE NIEUWE LEKKERBEK!!!!

Een bericht gedeeld door Marlijn Weerdenburg (@marlijnweerdenburg) op

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders 

Achter elke grote man staat (vaak) een sterke partner, maar in het geval van René Froger is dat een compleet gezin: zijn vrouw Natasja, hun zoons Maxim (links) en Didier (rechts) en René’s dochter Natascha uit zijn eerste huwelijk met Yolanda, met wie hij ook zoon Danny kreeg; die staat niet op deze foto. Een miljoenenjacht op de Middellandse Zee, een Gooise villa met een garage vol sport-bolides, een vette bank- rekening: René zou alles – bij wijze van spreken, hij heeft nu eenmaal wat luxe nodig – zó opgeven zolang hij Natas en hun nazaten maar kan zien. En op de bril die hij daartoe inmiddels nodig heeft, krijgt hij vast wat korting.

Dit artikel komt uit Story. Editie 46 ligt nu in de winkel of klik hier op deze te bestellen. 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders

Nog altijd is er geen sprake van contact tussen André Hazes (24) en zijn zus Roxeanne (25). Voor moeder Rachel moet de voortdurende ruzie tussen haar kinderen bijzonder pijnlijk zijn. Is gezinstherapie de manier om nader tot elkaar te komen?

Toen André Hazes en zijn moeder Rachel zich vorig jaar verzoenden, leek het een kwestie van tijd voordat ook de oorlog tussen André en zijn zus Roxeanne zou worden beëindigd. Maar dat scenario lijkt verder weg dan ooit. ’Ik ben gestopt met hopen,’ zo vertelt Roxeanne deze week in het magazine Vrouw. ‘In het begin heb ik veel verdriet gehad om het feit dat ik geen contact meer heb met mijn broertje. Dat heb ik hem ook laten weten: ‘ik mis je’. Ik heb hem op de hoogte gehouden van belangrijke gebeurtenissen in mijn leven. Maar het houdt een keer op. Ik heb hem bewust niet meegedeeld dat ik was bevallen van Fender. De deur staat altijd voor hem open. Maar ik heb nu één doel en dat is mijn gezin en mijn publiek omarmen.’ Voor moeder Rachel moet de voortdurende ruzie tussen haar kinderen een hard gelag zijn. Ze zou niets liever willen dan haar complete gezin, met aanhang en kleinzonen André (2) en Fender van vier maanden oud, aan de keukentafel krijgen. Maar dat lijkt vooralsnog een utopie...

Lees het hele verhaal in Story. Editie 46 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP