Wat is je vroegste herinnering aan eten?
‘Smikselsmaksel. Dat maakte mijn moeder: een mix van champignons, ei, paprika, tomaatjes, uitje, knoflook. En dat prutje dan op brood. Vaak maakt ze dat als we in het weekend even komen aanwaaien. Héérlijk.’ 

More content below the advertising

Wat vind je lekker en wat niet?
‘Ik ben dol op Aziatisch eten. Indonesisch, Thais, Japans. Maar ik kan ook genieten van een stamppot boerenkool met worst. En voor zoete lekkernijen mag je me wakker maken. Ik houd niet van lever, of wild. Maar daar is het ook wel mee gezegd.’ 

Wie kookt er thuis? 
‘Ik kook nooit. Mijn man Danny houdt van lekker eten en vindt het belangrijk dat we niet het risico lopen dat het niet lekker is. Dus dan kookt hij liever zelf. Prima, toch? Wat overblijft vries ik in. Op dagen dat ik Hart van Nederland presenteer, ontdooi ik het en gaat het mee naar de redactie.’

Het hele artikel lees je in Story 2-2018. De editie ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Pierre van Hooijdonk

Oud-profvoetballer Pierre van Hooijdonk is in diepe rouw. Op Twitter laat hij weten dat hij gisteren zijn vader heeft verloren.

Pierre bedankt zijn vader Jan voor alle liefde die hij van hem kreeg, maar ook voor de persoon, vader en opa die hij was. "Je liet een enorme vechtlus zien, maar dit gevecht kon je niet winnen. Je hebt een andere reis voor de boeg, maar helaas kom je niet meer terug. Rust in vrede", schrijft hij bij de foto's op Twitter.

More content below the advertising

Jan van Hooijdonk was niet de biologische vader van Pierre. Hij trouwde met Pierre's moeder Corrie, toen ze zwanger was van haar ex-vriend. Pierre's biologische vader is van Marokkaanse afkomst, maar die heeft hij nooit gekend. Corrie stierf in maart 2016.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Twitter | Beeld: ANP

Nicolette van Dam gaat een dagelijkse kookshow presenteren voor SBS6. Voor de show zoekt ze gepassioneerde hobbykoks. Een professionele jury gaat de gerechten beoordelen.

'Kan jij goed koken? Je hoeft geen prof te zijn, maar het gaat puur om één gerecht waar je al je vrienden wakker voor kan maken. Jouw eigen signature dish. Ik ben heel benieuwd wat het is en ik zou het graag willen proeven', zegt Nicolette in een promo.

More content below the advertising

SBS6

Het wordt een studioshow voor SBS6. In de nieuwe kookwedstrijd gaan elke dag vier amateurkoks het duel met elkaar aan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders