Het leven van Mark Tuitert kent hoge pieken en diepe dalen. Iedereen herinnert zich nog zijn gouden medaille tijdens de Olympische Spelen van 2010 in Vancouver, maar die staat in schril contrast met de vreselijke dingen die er in zijn familie zijn gebeurd.  

Je kunt deze weken de tv niet aanzetten of Mark Tuitert is wel in beeld. Hij is niet alleen te zien in zijn rol van teamcaptain van het goed bekeken AVROTROS-programma De Curling Quiz, maar ook als schaatsanalist tijdens de Olympische Winterspelen, die op dit moment in volle gang zijn. Daarnaast heeft hij ook in zijn privéleven geen reden tot klagen. De voormalig olympisch schaatskampioen is al jarenlang gelukkig getrouwd met ex-schaatsster Helen van Goozen, met wie hij twee kinderen heeft: Anna (6) en Tom (4). Mark staat bekend als een echte doe-vader die graag tijd vrijmaakt voor zijn kinderen. 

Klap verkocht

Dat heeft waarschijnlijk veel te maken met zijn eigen jeugd, waarin de band met zijn vader steeds slechter werd. De situatie tussen Mark en zijn vader escaleerde zelfs dusdanig dat Mark op negentienjarige leeftijd zijn vader een klap verkocht. ‘Ik werd zó, zó kwaad. Zó ongelooflijk kwaad,’ beschreef Mark in zijn boek Zonder Strijd Geen Overwinning. ‘Mijn vader had op zo’n gemene manier het bloed onder mijn nagels vandaan gehaald, dat ik niet meer voor de meest verstandige oplossing – weglopen – kon kiezen. Nadat ik hem herhaaldelijk had gewaarschuwd kon ik het niet meer aanhoren en haalde ik hard naar hem uit.’  De vechtpartij tussen Mark en zijn vader was het gevolg van alle spanningen binnen het gezin. Mark kon er niet meer tegen dat zijn ouders voortdurend ruziemaakten en de sfeer in de familieboerderij in het Overijsselse dorpje Holten om te snijden was. ‘Mijn ouders zaten er helemaal doorheen. Ze waren ‘op’ en konden hun emoties niet meer voor zich houden,’ aldus Mark in zijn boek. 

Lees het gehele artikel in de zevende editie van Story. Nu in de winkels.


Beeld: Kippa | Sander Koning

Kim Holland is nog nooit monogaam geweest. Tot ze haar vriend Mark Kruitwagen leerde kennen. De pornokoningin heeft haar levensstijl drastisch veranderd voor de liefde.

Niet delen

Tijdens haar huwelijk met Ruud Slakhorst, dat maar liefst 23 jaar duurde, had ze óók nog gemeenschap met andere mannen en vrouwen. Maar nu ze een relatie heeft met Mark, houdt dat op. 'Hij wil me absoluut niet delen,' vertelt ze in RTL Boulevard. Mark is naar eigen zeggen niet tegen delen. 'In de kroeg geef ik altijd als eerste een rondje, maar Kim is van mij en daar mogen echt geen anderen aanzitten,' zegt hij. 

Drie keer per dag

Ondanks dat Kim nog nooit monogaam geweest is, mist ze het contact met anderen niet. 'Het komt echt door de manier waarop hij en ik intiem zijn,' vertelt ze. Wat hun geheim is, wil ze niet zeggen. Wel licht ze een tipje van de sluier op: 'We dansen vaak naakt door het huis en doen het gemiddeld drie keer per dag.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

De oververmoeide André Hazes kan eindelijk weer lachen. De zanger heeft vijf weken vrij genomen om weer op adem te kunnen komen, en dat doet hem overduidelijk goed.

Stralend

De Hazes-telg heeft zijn hele agenda gedurende vijf weken leeg gemaakt, op advies van de dokter. Hij kon de druk om zichzelf te bewijzen niet meer aan. 'Ik heb lichamelijke klachten genegeerd en heb nachten doorgehaald omdat ik zelf dacht dat dat de manier was om te kunnen blijven presteren,' aldus André. In zijn korte pauze geniet hij met volle teugen van zijn gezin en dat doet hem deugd. Zijn vriendin Monique deelde via Instagram Stories een foto van een stralende André. 

Balans

Het gaat de goede kant op met de zanger. 'Er is weer tijd voor het gezin', vertelt Monique aan RTL Boulevard. 'Hij geniet ervan, kan lekker eten en sporten. Hij wordt ook weer wat voller.' Volgens Monique zijn de vijf weken aangekondigde rust voldoende. Maar als André weer gaat werken, waarschuwt ze, moet er wel meer balans zijn tussen werk en rust. 'Balans is het allerbelangrijkste. Het moet niet zo zijn dat hij opnieuw alleen maar weg is van huis. Dat is ook niet leuk.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders/Instagram Stories