Gisteravond kwam er een einde aan de razendspannende GTST-cliffhanger: Maxime Sanders heeft de brand niet overleefd. Actrice Marjolein Keuning heeft zelf de moeilijke beslissing gemaakt om uit de soap te stappen. 

Vrijheid

Negen jaar woonde de zus van Ludo Sanders in Meerdijk. Maar de koek was op voor soapster Marjolein. "Het was zeker mijn eigen beslissing," zegt ze tegen De Telegraaf over haar vertrek. Vorig jaar nam de actrice al een pauze van vijf maanden, op eigen verzoek. "Het doen van andere dingen beviel mij goed. Ik heb geproefd aan de vrijheid en dacht: ik hak de knoop door." 

Navelstreng doorgeknipt

 

De producent besloot dat Maxime zou overlijden. De kans is dus nihil dat Marjolein ooit nog terugkeert naar de soap. "Daar ben ik wel blij mee achteraf. Het is wel goed nu de navelstreng te hebben doorgeknipt. Zo’n vaste baan als actrice is eigenlijk uniek, en iets waar veel mensen bij gedijen. Ik wil meer avontuurlijk leven en afwisseling hebben. Vorig jaar heb ik naast Goede Tijden ook theater gedaan, en als je dan kinderen hebt is het mega zwaar."

Andere projecten

Marjolein richt zich nu op andere projecten. Zo heeft ze een programma bedacht en opgenomen en is ze vanaf volgend jaar te zien in een musical. Ondanks dat de actrice zelf uit GTST is vertrokken, gaat ze het wel missen. "Ik ga mijn collega’s het meest missen. We hebben zoveel gedeeld al die jaren. Mijn dochter zat toen ik begon bij GTST in groep een, ze gaat nu naar de middelbare school. En Marly heeft een baby gekregen en er komt een tweede aan," aldus Marjolein.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders