Mariska van Kolck had het zwaar na het bedrog van ex-man Knut, die inmiddels twee kinderen verwekte bij zijn minnares, dat hun huwelijk deed crashen. Mariska heeft hen echter vergeven en wacht geduldig op een eigen nieuwe liefde...

Vergeven

Mariska: 'Zowel ik als de kinderen voelen ons er oké bij. Alles is verwerkt en de kinderen kunnen lekker naar papa. In het begin was het raar dat hij aan een tweede leg begon rond zijn 50e. Maar het leven gaat door. Ik snap wel dat er nog een kinderwens was. Hij heeft tenslotte een jongere vrouw. Het raakt me niet meer. Alles krijgt een plekje.'

Nieuwe liefde

Nadat het huwelijk van 17 jaar stukliep werd Mariska verliefd op de projectontwikkelaar Edgar Peer. De relatie hield geen stand, waarna ze nog wat affaires beleefde. Vervolgens was het weduwnaar Hans Hugenholtz die haar hart veroverde, maar ook dat liep stuk. Inmiddels is Mariska vrijgezel en voelt ze zich gelukkig, maar ze staat wel open voor een nieuwe man in haar leven.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 24 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders