Sinds Mattie en Marieke samenwerken bij Q-Music, gaan de geruchten dat de twee meer zijn dan alleen collega’s. Hoewel beide radio-dj’s dit al meerdere malen hebben ontkend, dook Mattie ineens op tijdens de vakantie van Marieke op Bonaire.

En dat was niet helemaal gepland. Sterker nog: Marieke schrikt best wel als ze in een keer een paar behoorlijk rare appjes ontvangt. Ze deelt dan ook vol verbazing een screenshot via Instagram Stories waarop te zien is dat Mattie ineens in haar achtertuin stond. Stiekem is hij weten binnen te komen. Hij stuurde haar een foto van haar appartement en schreef: ‘Ik zit in je tuin. Heb je drank?’ Om het nog even wat enger te maken, gaf hij aan welke muziek er op dat moment op stond. Kon hij zijn lieve collega dan écht niet zo lang missen?

Relatie

Reden genoeg voor volgers om weer te speculeren over een mogelijke relatie, maar Marieke is er klaar mee. Aan RTL Boulevard laat ze dan ook weten: ‘Iedereen denkt dat we een setje zijn. Ik moet jullie toch teleurstellen: we zijn geen stel. Zelfs ons eigen team heeft het nog gevraagd. Zelfs het team waarmee we de ochtendshow maken stelde ons deze vraag. “Hebben jullie gezoend?’ Nee!”‘ Nu dat uit de lucht is, gaan de twee weer gewoon gezellig als vrienden genieten van al het moois dat het eiland te bieden heeft.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP | Viva.nl