Langzaam maar zeker worden meer Songfestival-inzendingen bekend gemaakt. Zo ook die van Frankrijk. Tom Leeb is de gelukkige die de Fransen in mei mag vertegenwoordigen, maar hij gaat nu niet echt de wereld over omdat hij zo'n spectaculair liedje heeft geschreven.

Nee, de Fransman is vooral erg aantrekkelijk, zo vinden velen. Marieke is dan ook erg onder de indruk van deze knappe verschijning. Tijdens de uitzending van Mattie en Marieke bespreken ze Tom. 'Het maakt welbeschouwd niet uit wat Tom zingt. Hij is namelijk gewoon echt lekker.'

Article continues after the ad

Irritant

Mattie vindt hem vooral irritant knap. 'Ik zou het irritant vinden als hij ook nog kan zingen.' Marieke vult nog aan: 'Hij is zo lekker, dat hij bijna wel onaardig móet zijn.' Valk kan niets ander dan zich daar bij aansluiten. 

Frankrijk

Sinds gisteren is bekend dat Tom Leeb zich in mei mag melden in Rotterdam om Frankrijk te vertegenwoordigen in de finale van het Eurovisiesongfestival. Hij werd gekozen door de Franse publieke omroep France Télévisions. Sindsdien is hij onderwerp van gesprek. Menig vrouw én man krijgt het warm van Tom.

Blokfluit

‘Al fluit hij met een blokfluit in zijn reet het volkslied van Frankrijk. Mijn 12 punten gaan naar Tom,’ schrijft Leonie ter Braak op Instagram. Ook Fred van Leer plaatst een foto van de Franse zanger. ‘Lieve Leonie … ik voel je !!!! ❤️❤️❤️’ schrijft hij erbij.

Bron: VIVA | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.