Na dertien jaar vrijgezel te zijn geweest, is Marieke Elsinga aan de man. Maar dat ging niet vanzelf, vertelt ze in het nieuwe nummer van tijdschrift &C.

De presentatrice is vanaf deze maand ook columnist voor het tijdschrift van Chantal Janzen. Daarin doet ze een boekje open over haar liefdesleven. Ze is sinds kort gelukkig met Sander. 'Een halfjaar geleden, was het ineens raak,' schrijft ze in haar column. Maar de brunette ging niet zomaar voor de bijl. 'Na dertien en een half jaar moest er een flinke muur worden afgebroken. Het kost tijd om erop te vertrouwen dat er geen ‘Ik vind je heel leuk, maar...’ komt. Het gaat stap voor stap, maar nu heb ik de leukste, liefste en lekkerste vriend.'

Nieuwe vlam

Op de dag van de liefde kun je natuurlijk niet anders dan het van de daken schreeuwen. Marieke liet dan ook op Valentijnsdag weten dat er een man is in haar leven. Op de radio vertelde ze dat ze het geluk in de liefde heeft gevonden. Marieke's vlam heet Sander, maar meer dan dat wil ze niet over hem kwijt. 

Beeld: Peter Smulders 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.