Marieke Elsinga blies twee dagen geleden 34 kaarsjes uit. Dat vierde ze dit weekend met een etentje én een romantisch weekendje weg met haar nieuwe liefde Sander, van wie ze een opmerkelijk cadeau kreeg... 

Mattie en Marieke praatten in hun ochtendshow bij over het verjaardagsweekend van de radio-presentatrice. 'Hij had natuurlijk ook een cadeautje voor mij', vertelt ze. 'Het bleek uiteindelijk een massagetafel te zijn.' Marieke legt uit dat hij haar vaak masseert en noemt het een 'goud cadeau'. Ze hebben het cadeau meteen gebruikt. 'Ik ben nog nooit zo snel in slaap gevallen', aldus de brunette.

Opmerkelijk cadeau

Het opmerkelijke cadeau werkt behoorlijk op de lachspieren van haar collega's. 'Waar laat je dat?', vraagt Mattie zich af. Maar de radio-presentatrice kan niet anders dan blij zijn. 'Het is zo’n topcadeau omdat ik nog wel eens gestrest ben door werk en dan kan hij mij nu masseren'.

Valentijnsdag

Op de dag van de liefde kun je natuurlijk niet anders dan het van de daken schreeuwen. Marieke liet dan ook op Valentijnsdag weten dat er een man is in haar leven. Op de radio vertelde ze dat ze het geluk in de liefde heeft gevonden. Marieke's vlam heet Sander, maar meer dan dat wil ze niet over hem kwijt. 

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.