In I can see your voice is het de bedoeling om de valse kraaien te ontmaskeren en een ware nachtegaal over te houden in de finale. Alleen dan sleept de fan het prijzengeld in de wacht. Maar Marieke Elsinga (34) blijkt niet zo heel goed te zijn in dit spelletje.

Het panel doet natuurlijk hun uiterste best om deze keer Romy Monteiro (28) en haar fan Lars (22) van het beste advies te voorzien. Maar al bij de eerste ronde valt Marieke Elsinga aardig door de mand. Zo kan volgens de radio-dj kandidaat nummer 2 écht niet zingen en zowel Romy als haar fan besluiten haar te geloven. Dat hadden ze beter niet kunnen doen: deze deelnemer blijkt namelijk juist wel over een gouden strot te beschikken.

Article continues after the ad

Ronnie

Wie het wel de hele tijd goed had? Niemand minder dan Ronnie Flex had het bij het rechte eind. De blingbling barista bleek inderdaad nog geen woord te kunnen rappen. De cruisezanger blijft over en dat is de goede keuze geweest: deze wat spirituele perfomer blijkt namelijk echt wel een aardig deuntje te kunnen zingen.

Kritiek

Hoewel het natuurlijk best onmogelijk is om de zanger eruit te pikken, hebben kijkers toch wel kritiek op Marieke. ‘Benieuwd hoe erg Marieke er dit keer naast zit’, was al te lezen voordat het programma goed en wel begonnen was. Ook wordt ze grappend 'de Mol' van deze show genoemd.

Zonnebril

Daarnaast krijgt de zonnebril van Ronnie heel wat commentaar. Want waarom heeft de rapper deze op, in een studio, waar geen zonlicht is? Kijkers snappen dan ook niet helemaal waarom hij dit accessoire nog op heeft. 'Dat je bij #ICanSeeYourVoice je zonnebril op zet is logisch. Zeker binnen in een studio', schrijft iemand sarcastisch.

Bron: Libelle | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.