Wanneer Marieke Elsinga (33) vol trots met haar 'kind' poseert, krijgt ze wel hele bijzondere opmerkingen naar haar hoofd geslingerd. Is de presentatrice in verwachting, vragen volgers zich af.

En dat terwijl Marieke gewoon nietsvermoedend met haar kat poseert op haar dakterras. 'Hello all cool cats and kittens', is dan ook te lezen bij het plaatje. Hiermee verwijst de radio-dj naar Carole Baskin uit de serie Tiger King.

Zwanger

Maar hoewel er ook wat opmerkingen zijn over dit bijschrift ('Marieke Baskin 😂😂😂 btw lieve foto ❤️✨'), lijkt het vooral over iets anders te gaan. 'Marieke, je lijkt wel zwanger' en 'Ben je zwanger?'

Irritatie

En die opmerking wekt bij Elzinga logischerwijs behoorlijk wat irritatie op.  'Nee, pannenkoek. Dat is een vrouwenlijf met vormen!', bijt ze van zich af. Ook andere volgers snappen totaal niet waarom zoiets gereageerd wordt. 'Wat een kutopmerking. Denk dat jij nooit aan de vrouw komt' en 'Echt belachelijk deze opmerking. En heel vrouwonvriendelijk bovendien. Prachtige vrouw dit', is te lezen.

Article continues after the ad

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.