De ochtendshow van Mattie Valk en Marieke Elsinga op Qmusic is een groot succes en schijnt precies één jaar geleden onbedoeld begonnen te zijn, zo laat Marieke weten.

Ochtendshow

Het begin van hun mooie samenwerking schijnt allemaal tot stand zijn gekomen na een ochtendje invallen op Qmusic. Dat laat Marieke weten door middel van een lieve foto op Instagram, waarop ze knuffelend met Mattie staat. "Deze foto is precies 1 jaar oud. Toen viel ik onverwacht een ochtendje in op Q en maakten Mattie en ik dus onbewust de allereerste Mattie&Marieke. Inmiddels zijn we 160 shows verder (en vindt hij bandana’s nog steeds stom)", aldus Marieke. 

Article continues after the ad

Relatie

De twee kunnen heel erg goed met elkaar overweg en er is een overduidelijke chemie aanwezig. Dit resulteert erin dat er al sinds het begin van hun samenwerking geruchten rondgaan over een relatie tussen Mattie en Marieke. Maar volgens beide is het gewoon een hele goede vriendschap en fijne samenwerking. 

Eerder deze week zei Marieke in RTL Boulevard erover: "Iedereen denkt dat we een setje zijn. Ik moet jullie toch teleurstellen: we zijn geen stel. Zelfs ons eigen team heeft het nog gevraagd. Zelfs het team waarmee we de ochtendshow maken stelde ons deze vraag. “Hebben jullie gezoend?’ Nee!”"

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP