Elke week beantwoordt een Bekende Nederlander twintig vragen over zijn of haar leven. In deze aflevering zangeres Marianne Weber (62).

Zou je iets aan je lichaam willen veranderen?
‘Als je ouder wordt, gaat alles hangen. Niets wordt mooier. Maar ik moet er niet aan denken dat ik onder het mes zou moeten om er beter uit te gaan zien. Ik ben gezond en dat is het allerbelangrijkste. Ik hoop nog lang naar die rimpels te kunnen blijven kijken.’ 

Met wie zou je een romantisch avontuurtje willen beleven?
‘Met niemand. Op dat gebied heb ik alles al meegemaakt. Ik ben nu alleen en dat bevalt me prima. Ik hoop ook dat ik nooit meer verliefd word want het is goed zoals het nu is. Ik heb veel vrienden en dat is genoeg voor me.’

Wie is je grootste liefde?
‘Buiten mijn twee zonen om, is dat hun vader. Willem was mijn grote liefde. Van hem wilde ik graag kinderen. Hij is overleden maar in de tijd dat wij samen waren, leerde ik wat échte liefde is.’

Met wie zou je het goed willen maken?
‘Ik ben vrienden kwijtgeraakt van wie ik dacht dat het échte vrienden waren. Dat bleek niet zo te zijn. Maar als de vriendschap voorbij is, dan is het ook klaar voor me. Ze zijn het dan niet waard om deel uit te maken van mijn leven.’

Wat is je ondeugd?
‘Ik neem graag mensen in de maling. Ik kan bijvoorbeeld doen alsof ik stomdronken ben terwijl ik geen druppel alcohol heb gedronken.’

Lees alle antwoorden van Marianne Weber in Story editie 13. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk de Story via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Peter Smulders

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Een tweede kindje adopteren was al een tijdje een grote wens van Wesley Sneijder en Yolanthe. Binnenkort zou die wens misschien werkelijkheid kunnen worden. "We wachten nu tot we worden gebeld."

Een kwestie van weken is het echter niet, benadrukt de presentatrice van het nieuwe RTL-programma The Talent Project. "Het kan nog wel twee jaar duren voordat we iets horen. Als het komt, dan komt het."

Happy family

Yolanthe werd na een lang en medisch traject in 2015 voor het eerst moeder van haar zoontje Xess Xava. Daar is ze nog altijd zielsgelukkig mee. "Ik heb Xess altijd bij me, hij is mijn alles", zegt ze.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some true artists over here 👩🏻‍🎨👨🏼‍🎨😁🎨

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Wesley kreeg eerder al een zoon uit een eerdere relatie, de nu elfjarige Jessey.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My boy ❤️

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron, beeld: ANP