In het leven van de 72-jarige Marianne van Wijnkoop is vrijwel niets meer vanzelfsprekend. Het voormalige X Factor-jurylid zit al vijf jaar in een rolstoel en vertelt in Story over de impact die dat op haar leven heeft.

Toen Marianne van Wijnkoop eind 2013 haar bekken op acht plaatsen brak, had ze niet verwacht tot op de dag van vandaag in een rolstoel te zitten. Het voormalige jurylid van talentenjacht X Factor viel ’s avonds laat, na een gezellig etentje met vrienden, op zeer ongelukkige wijze van een stoel in haar woning en belandde gedurende drie weken in het ziekenhuis alvorens ze naar een verzorgingshuis werd verplaatst. Pas maanden later keerde Marianne terug in haar woning, maar daarmee waren de problemen helaas niet verholpen. Niet alleen moest ze nog eens onder het mes, ook bleken haar fysieke ongemakken veel groter te zijn dan aanvankelijk werd gedacht. ‘Ik heb een algehele slijtage en een beknelde zenuw in mijn rug. Artsen zeggen dat het niet operabel is,’ vertelt Marianne. ‘Ja, het zou wel geopereerd kunnen worden, maar daarmee gaat de pijn niet weg. Ik heb elke dag flinke pijn, dat je niet verder kunt. Ja, dat belemmert me enorm in mijn leven. Ik kan niets meer. Ik kan vrijwel nergens zelfstandig naartoe.’ Gelukkig voor Marianne heeft ze een rijk sociaal leven, waardoor ze niet in een isolement is beland. Zo bezocht ze onlangs de première van The Color Purple in Amsterdam. ‘Dat kan dankzij mijn goede vriend Ron, die met me mee wilde.’  

Lees het hele verhaal in Story editie 18. Nu in de winkel. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Peter Smulders

Chantal Janzen is klaar met alle gebroken nachten en besluit baby Bobby wat kennis bij te brengen. 

Op haar Instagram plaatst ze een foto van Bobby in een draagzak waar ze bij schrijft: 'Hier heb ik ‘m net verteld dat ie het vanaf morgen echt uit z'n hoofd moet laten om iedere dag rond 4.45u z'n luier vol te gooien en daardoor niet meer gaat slapen. Wij mensen kakken overdag, ok? Ok. #zotezienbegrijptiehet'

Veel volgers moeten lachen om de foto en opmerking, maar het nachtelijke verschoon-moment is voor meer mensen herkenbaar. Daar speelt Chantal Janzen handig op in door de tekst onder haar post af te sluiten met: #werommelenallemaalmaarwataanmensen.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, instagram

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP