Mariah Carey is een rechtszaak begonnen tegen een voormalige assistente. Lianna Azarian zou aan het Britse dagblad de Daily Mail gelekt hebben dat de zangeres tijdens haar verloving met James Packer een affaire had met haar achtergronddanser. 

In rechtbankpapieren die maandag werden ingediend, beweert Mariah volgens New York Post dat de assistente haar in eerste instantie probeerde te chanteren. Ze zou 8 miljoen dollar hebben geëist om de informatie voor zich te houden.

Toen de zangeres daar niet op inging, deelde Lianna volgens Mariah documenten met de Daily Mail over onder meer plastische chirurgie die Mariah onderging. Ook bij een artikel over de affaire van de muzikante met danser Bryan Tanaka tijdens haar verloving met James Packer zou de assistente de bron zijn geweest. Op een uitgelekte video was te zien hoe Mariah intiem met Bryan Tanaka danst terwijl zij nog verloofd was met James Packer. 

Schadevergoeding 

Mariah eist 5 miljoen dollar schadevergoeding van de assistente wegens een vertrouwensbreuk en het verbreken van een geheimhoudingscontract. In de papieren merken de advocaten van de zangeres op dat haar voormalig werknemer een van de bestbetaalde assistentes in de VS was met een salaris van 327.000 dollar en dat niet alleen Mariah, maar ook haar hele familie haar volledig vertrouwden.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron en beeld: ANP