Een tijd lang groeiden de bomen tot de hemel voor oud GTST-actrice Maria Kooistra. Het faillissement van haar ex-man Steve maakte echter in één klap een einde aan haar luxe leven. Ze raakte alles kwijt: haar huwelijk, villa en hun miljoenen... Hoe krabbelde ze daar weer bovenop?

Failliet

Het ging mis toen Steve met een partner in zee ging om zijn jeans imperium te laten groeien. Dat bleek uiteindelijk de ondergang: het jeansmerk ging op de fles. Steve werd persoonlijk failliet verklaard. Aan hun glamourbestaan kwam abrupt een eind.' Het gezin verhuisde naar waar Maria haar dure designerkleding verkocht om de huur te kunnen betalen. Na twee jaar keerden ze terug in Nederland en werd de Gooise villa verruild voor een tuinhuis in Blaricum. Maria: 'Ik droeg Chanel, nu is appelsap al een luxe.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 24 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders