Wat is je eerste herinnering aan eten? 
‘Dat was een rol ijs, die in plakjes werd gesneden en daar werden twee wafeltjes opgelegd. Het ijs kon je dan rondom aflikken.’ 

Article continues after the ad

Wat vind je lekker en wat niet?
‘Ik ben vegetariër. Ik maak veel uit de kookboeken van Yotam Ottolenghi. Aubergine uit de oven is het allerlekkerst. Wat ik niet lekker vind, zijn schaaldieren.’

Wat geef je onverwachte visite te eten?
‘Aubergine uit de oven. Daarbij serveer ik een dipsaus van yoghurt, granaatappelpitten en gekookte saffraandraadjes.’ 

Dit artikel komt uit de nieuwste Story. Editie 33 ligt nu in de winkels. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.