Marga Bult aangifte

Zangeres Marga Bult heeft aangifte gedaan tegen een vastgoedmakelaar die haar in de media had beticht van onder meer oplichting. Dit laat haar advocaat Sébas Diekstra weten. Hij bevestigt daarmee berichtgeving van Shownieuws en 6 Inside.

Diekstra zegt namens Marga aangifte te hebben gedaan wegens smaad, laster en belediging bij het Openbaar Ministerie in Den Bosch. De aangifte heeft Diekstra maandag ingediend.

Schuldsanering

Marga vertelde onlangs op tv in de schuldsanering te zitten en makelaar Rinie van de Wetering nog 58.000 euro schuldig te zijn. Ze had het geld met haar toenmalige echtgenoot Jan geleend om haar bedrijf VIPevents een boost te geven, maar het lukte haar niet om het bedrag binnen de afgesproken termijn van twee jaar terug te betalen.

Wraakzuchtig

Van Rinie kreeg Marga in de media het verwijt dat zij wel op vakantie gaat en uit eten gaat, dus het geld prima kan terugbetalen. Vandaag zei Marga tegen Shownieuws en 6 Inside: "Ik laat me geen oplichter en fraudeur noemen. Deze man is zeer wraakzuchtig. Hij probeert de media te bereiken door negatieve informatie over mij te verspreiden. En dat terwijl het in oorsprong een zakelijk geschil is waar hij me nu privé op aanvalt."

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders