Twee jaar na haar scheiding is Marga Bult tot over haar oren verliefd op Ludo Voeten, haar ex-manager en de man die nu alle zaken van Frans Bauer behartigt. Voor het eerst vertellen Marga en Ludo over hun onverwachte liefde voor elkaar. ‘Het heeft zo moeten zijn.’

More content below the advertising

Marga Bult (61) en Ludo Voeten (66) zijn al acht maanden smoorverliefd. Een liefde waarvan ze zelf nooit hadden vermoed dat die zou kunnen ontstaan. ‘We kennen elkaar al meer dan dertig jaar,’ glimlacht Marga. ‘Acht jaar lang was Ludo de manager van Babe, de groep waar ik destijds in zong. Hij was aardig, maar niet meer dan dat. Dat we in 1988 zakelijk uit elkaar gingen, was omdat ik met Jan trouwde en hij het management overnam. Er was dus nooit onenigheid tussen ons.’ Ook Ludo kan zich deze tijd nog herinneren. ‘Ik vond Marga altijd een sympathieke vrouw. En ze kwam ook bij mij thuis. Ik weet nog dat mijn zoon Denny bij haar op schoot heeft gezeten.’

Contact

Diezelfde Denny heeft er nu indirect voor gezorgd dat Marga en Ludo samen zijn. ‘Op 21 februari vorig jaar is Denny op veertigjarige leeftijd overleden,’ zegt Ludo. ‘Hij had kanker en we hebben er alles aan gedaan om hem beter te laten worden. Speciale behandelingen in Duitsland, maar het mocht uiteindelijk niet baten. Het verdriet was en is nog altijd heel groot.’ Na Denny’s afscheid nam Marga contact met Ludo op. ‘Ik stuurde hem een mailtje waarin ik hem zei dat ik graag naar de begrafenis was gekomen, maar dat ik door een optreden op de Huishoudbeurs niet kon komen. Ik vroeg of hij een keer wilde afspreken om te praten. Over Denny, over zijn afscheid. Want Denny en ik hadden regelmatig contact gehad.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel.

Beeld: Edwin Smulders

Pierre van Hooijdonk

Oud-profvoetballer Pierre van Hooijdonk is in diepe rouw. Op Twitter laat hij weten dat hij gisteren zijn vader heeft verloren.

Pierre bedankt zijn vader Jan voor alle liefde die hij van hem kreeg, maar ook voor de persoon, vader en opa die hij was. "Je liet een enorme vechtlus zien, maar dit gevecht kon je niet winnen. Je hebt een andere reis voor de boeg, maar helaas kom je niet meer terug. Rust in vrede", schrijft hij bij de foto's op Twitter.

More content below the advertising

Jan van Hooijdonk was niet de biologische vader van Pierre. Hij trouwde met Pierre's moeder Corrie, toen ze zwanger was van haar ex-vriend. Pierre's biologische vader is van Marokkaanse afkomst, maar die heeft hij nooit gekend. Corrie stierf in maart 2016.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Twitter | Beeld: ANP

Nicolette van Dam gaat een dagelijkse kookshow presenteren voor SBS6. Voor de show zoekt ze gepassioneerde hobbykoks. Een professionele jury gaat de gerechten beoordelen.

'Kan jij goed koken? Je hoeft geen prof te zijn, maar het gaat puur om één gerecht waar je al je vrienden wakker voor kan maken. Jouw eigen signature dish. Ik ben heel benieuwd wat het is en ik zou het graag willen proeven', zegt Nicolette in een promo.

More content below the advertising

SBS6

Het wordt een studioshow voor SBS6. In de nieuwe kookwedstrijd gaan elke dag vier amateurkoks het duel met elkaar aan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders