Nadat Marco en Leontine Borsato besloten om uit elkaar te gaan, pakte de zanger zijn spullen om in te trekken bij zijn moeder in het Noord-Hollandse Stompetoren. Inmiddels heeft hij zijn eigen woning in Alkmaar, want naar het Gooi wil hij niet meer terug.

In het tell all-interview met Linda de Mol kwamen niet alleen zijn ontrouw en het verdriet ter sprake, maar ook zijn nieuwe woonplaats Alkmaar. De presentatrice was benieuwd waarom hij daar is gaan wonen, en niet in het Gooi waar ook Leontine en zijn kinderen wonen. 'Ik ben daar opgegroeid,' begint de zanger. Hij verklaart dat hij geen idee had hoe de situatie zich zou ontwikkelen, en het hem daarom verstandiger leek om te vertrekken uit het Gooi.

Article continues after the ad

Leontine met nieuwe liefde

Maar de hoofdreden is een pijnlijke. Marco vreest dat hij zijn ex tegenkomt met een nieuwe liefde. 'Ik ben nog zo gek op haar dat ik het moeilijk vond om haar straks met een nieuw iemand te zien in die omgeving.' Hij vindt dat ze elkaar dan 'niet in de weg moeten lopen'. 'Iedereen moet de tijd krijgen om zijn eigen afwegingen te maken. Ik merk het nog aan mezelf, ik ben er nog geëmotioneerd onder.'

Scheiding

De zanger heeft een heftige tijd achter de rug. In oktober 2019 bevestigde Marco een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. In januari 2020 kwam naar buiten dat hij kampte met een burn-out. Hij besloot uit de spotlights te stappen, maar daarmee was niet alles gezegd. Een maand later kwam het nieuws dat Marco en Leontine na een huwelijk van 23 jaar uit elkaar gingen. Na de scheiding bleven Marco en Leontine in harmonie met elkaar omgaan, niet in de laatste plaats vanwege hun kinderen Luca, Senna en Jada. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.