Marco en Leontine Borsato hebben de nodige tegenslagen gehad, maar hun liefde heeft alles overwonnen. De zanger zet zijn jarige vrouw in het zonnetje.

Leontine blaast vandaag 52 kaarsjes uit. Ter ere van haar verjaardag heeft Marco een prachtige fotocollage gemaakt en daarbij een mooie boodschap geschreven. 'Vandaag is ze jarig, de liefde van mijn leven!', laat hij weten op Instagram. 'En geweldige moeder van Luca, Senna en Jada. Gefeliciteerd lieverd namens het hele gezin! En wat staat de tijd haar goed!'

Article continues after the ad

Felicitaties

Veel BN'ers feliciteren de knappe Leontine. 'Van harte!', reageert Guus Meeuwis. 'Hieperdepiep voor lieve knappe Leontine,' schrijft Quinty Trustfull. Ook Chantal Janzen, Rico Verhoeven en Jochem Myjer laten hun felicitaties achter.

Affaire met Iris Hond

Marco en Leontine zijn al jaren bij elkaar, maar ook hun huwelijk heeft in zwaar weer gezeten. In oktober kwam naar buiten dat de zanger een affaire heeft gehad met pianiste Iris Hond. Marco heeft zijn slippertje toegegeven. 'Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien', aldus Marco in een verklaring. 'Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren.' De affaire met de pianiste zou tien jaar geleden zijn begonnen, ten tijde van het faillissement van Marco's managementbedrijf TEG.

Sterker dan ooit

De zanger realiseerde zich uiteindelijk toch dat hij bij zijn vrouw Leontine het gelukkigst was. 'Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit.'

Verklaring van Iris

Ook Iris bevestigt in een verklaring het nieuws over de relatie met Marco. 'Samen konden wij goed praten over wat er in onzer beider levens gaande was. Een bijzondere band zoals deze tussen twee mensen kan ontstaan in een bepaalde fase in je leven', waarmee ook zij lijkt te refereren aan de moeilijke tijd rond Marco's financiële tegenslag tien jaar geleden.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.