Marco en Leontine Borsato gaan momenteel door een zware periode. De zanger kondigde vorige week aan al zijn werk neer te leggen vanwege een burn-out en een tijd terug kwam uit dat Borsato een affaire heeft gehad met Iris Hond. Toch is het koppel nog altijd gelukkig samen, zo laten ze weten.

Verschillende bladen beweren namelijk dat de twee niet meer samen zouden wonen, en sterker nog, de scheidingspapieren al op tafel zouden liggen. Het management van beiden verklaart: 'Dat is onzin.' De geruchten ontstonden doordat Marco's auto een aantal dagen niet bij hun gezamenlijke villa werd gespot.

Article continues after the ad

Burn-out

Marco Borsato kondigde vorige week aan voorlopig alle werkzaamheden neer te leggen wegens persoonlijke omstandigheden. 'Wat ik doe is mijn lust en mijn leven maar ik merk nu dat ik er echt doorheen zit, dat de energie weg is en dat ik met een burn-out te maken heb. De impact van alles wat er de laatste jaren is gebeurd, heb ik toch niet in zijn geheel verwerkt. Ik heb langere tijd nodig om me weer helemaal op te laden voordat ik er weer vol voor kan gaan', was te lezen in een statement.

Herstel

De 53-jarige Borsato zal de komende tijd niet optreden en ook geen televisiewerkzaamheden verrichten. Hoelang de zanger rust zal nemen is niet bekend. In een reactie aan NU.nl zegt Mojo dat ze de afgelopen tijd bezig waren nieuwe concerten in te plannen, maar dat die voorlopig van de baan zijn. Op die manier kan Borsato zonder tijdsdruk aan zijn herstel werken. 'Het allerbelangrijkst is dat Marco zich weer fit voelt', aldus Mojo.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.