Zeventien jaar geleden kwam Jada Borsato ter wereld. Dat ze geen kleine meid meer is, beseft haar vader Marco Borsato maar al te goed: 'Van meisje tot jonge vrouw'.

De familie Borsato viert vandaag de verjaardag van Jada. De brunette, een kopie van haar moeder, blaast zeventien kaarsjes uit. Marco zet zijn jarige dochter in het zonnetje met een diashow van een recente familiefotoshoot. Ook heeft hij een emotioneel boodschap. 'Onze lieve Jada is vandaag 17 jaar geworden van meisje tot jonge vrouw lieverd je maakt ons elke dag zo trots... kus van papa en mama. Hij deelt een tekst van zijn nummer 'Dochters': 'Wat is ze mooi en wat staat de tijd haar goed.'

Article continues after the ad

Marco's affaire

De zanger en Leontine belandden onlangs in een mediastorm, nadat bekend werd dat Marco een buitenechtelijke affaire had met pianiste Iris Hond. De zanger was er, samen met zijn loyale echtgenote Leontine, open over op zijn Instagram: ‘Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken (...) In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.