Marco Borsato heeft wederom zijn liefde voor ex-vrouw Leontine op Instagram publiekelijk verklaard. Op zondagmorgen - Moederdag - postte hij een video waarmee hij laat zien dankbaar te zijn voor de moeder van zijn kinderen.

Moederdag

In de video laat hij een aantal (vroegere) foto's zien van Leontine en zijn kinderen. 'Fijne Moederdag lieve Leontine! We zijn nog steeds één gezin... The five of us', schrijft hij onder de video. Hij tagt al zijn kinderen en Leontine zelf.

Article continues after the ad

De tekst gaat verder onder de foto.

Moeilijke periode

De zanger heeft een pijnlijke tijd achter de rug. In oktober 2019 bevestigde Marco een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. Dat betekende nog niet het einde van hem en Leontine (53), want ze vochten door voor hun huwelijk, maar die inzet mocht niet meer baten. Begin 2020 kwam naar buiten dat Marco kampte met een burn-out, een maand later bleek dat Marco en Leontine na een huwelijk van 23 jaar uit elkaar gingen.

Valentijnsdag

Er is ondertussen al weer heel veel gebeurd, maar deze video is niet Marco's eerste - die gericht is aan Leontine. Ook met Valentijnsdag liet hij met een fotocompilatie weten nog steeds van haar te houden.

Bron & beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.