André Hazes steekt niet onder stoelen of banken dat hij Marco Borsato van zijn troon wil stoten. Marco juicht die ambitie toe, en wil André daar zelfs bij helpen. Maar hij adviseert de jonge zanger ook over zijn privéleven.

Dit artikel verscheen in Story 9.

André Hazes (24) heeft de ambitie Marco Borsato (51) van zijn troon te stoten. Met twee albums op zijn naam en enkele Ahoy-concerten kan hij nog wel even aan de bak voordat het zover is, maar André is vastbesloten. Hij maakt daar geen geheim van. ‘Marco Borsato stond twaalf keer in een uitverkocht Ziggo Dome. Daar wil ik overheen,’ vertelde André in Flair. En in het tijdschrift &C zei hij: ‘Ik stop niet voordat ik Marco van zijn troon heb gestoten. Dat heb ik hem persoonlijk ook gezegd: Ik vind jou een wereldvent en een superartiest, maar ik ga jou verslaan.’ Ook op financieel gebied hoopt André het helemaal voor elkaar te krijgen: hij wil een vrijstaande villa in Nederland en een huis in Amerika, zijn favoriete vakantieland.

Helpen

Marco reageert in Story: ‘Ik vind het leuk dat hij die ambitie heeft. Sterker nog, ik wil hem daar zelfs bij helpen. André zegt dat hij daar 38 jaar de tijd voor heeft. En ik denk ook echt dat het hem gaat lukken. Hij is uniek. Ik vind hem een goede zanger en door zijn humor blijven mensen nooit lang boos op hem. Hij komt overal mee weg.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Harold Versteeg | Hollandse Hoogte

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders