Sinds de scheiding met Leontine, staat het leven van Marco op zijn kop. In deze crisistijd verlangt de zanger dan ook naar het verleden, laat hij weten op Instagram.

De zanger zou dolgraag zijn grote hobby uitoefenen, maar helaas kan dat momenteel niet. Marco is dol op duiken, wat hij het liefst doet op Curacao. 'Wanneer mag het weer?', vraagt de gescheiden zanger zich af, terwijl hij met weemoed naar zijn oude vakantiefoto's kijkt. Voor hem is duiken '100 procent ontspannen'. Toch zal hij, net als de rest van Nederland, nog even geduld moeten hebben tot het weer mag. 

Article continues after the ad

Pijnlijke periode

De zanger heeft een pijnlijke tijd achter de rug. In oktober 2019 bevestigde Marco een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. In januari jongstleden kwam naar buiten dat hij kampte met een burn-out. Hij besloot uit de spotlights te stappen, maar daarmee was niet alles gezegd. Een maand later kwam het nieuws dat Marco en Leontine na een huwelijk van 23 jaar uit elkaar gingen. 

In harmonie uit elkaar

Na de scheiding bleven Marco en Leontine in harmonie met elkaar omgaan, niet in de laatste plaats vanwege hun kinderen Luca, Senna en Jada. Zo at Marco geregeld mee bij Leontine en de kinderen, en kwam Leontine afgelopen zomer naar het 75e verjaardagsfeest van Marco’s moeder Mary. Dat de liefde tussen de twee er nog altijd is, wás en ís duidelijk. Sterker nog, ze blijken in het diepste geheim zelfs gesprekken met elkaar te voeren die mogelijk leiden tot een liefdesverzoening. Dat vertelt een bron dicht bij het stel aan Story: ‘Ze zijn elkaar weer aan het herontdekken.’

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.