Leontine Borsato bewondert haar man Marco om zijn positieve instelling en optimistische kijk. Ze heeft dan ook van hem geleerd positiever in het leven te staan.

Dat vertelde ze in gesprek met Libelle. "Marco is heel erg positief. Was het gisteren een rotdag? Vandaag gaat het vast beter. Bij Marco is het glas altijd halfvol. Het is fijn om zo iemand naast je te hebben, zeker als je zelf niet lekker in je vel zit."

Article continues after the ad

Wat er nog wél is

Het hielp haar dan ook door de zware periode heen toen haar moeder overleed: "De dood kun je natuurlijk niet positief benaderen, maar je kunt wel kijken naar wat er nog wél is. Dat leer ik van Marco. Hij benadrukt hoe fijn het is dat we haar nog zo lang om ons heen hebben kunnen hebben. Het helpt om het zo te bekijken."

Directer

Maar de zanger heeft ook iets van zijn vrouw geleerd: "Marco is wel een pleaser. Hij vond het moeilijk om nee te zeggen. Dat is wel iets wat hij heeft geleerd, al weet ik niet of dat per se door mij komt. Hij is directer geworden. Al is nee niet het leukste antwoord, hij snapt nu dat het beter is om te zeggen wat je vindt dan om helemaal niks te zeggen."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl | Beeld: ANP