Marco Borsato heeft woensdagmiddag een single uitgebracht in samenwerking met Armin van Buuren en Davina Michelle. Het drietal kwam met de nieuwe single 'Hoe het danst'. Armin zal, net als Davina, als gastartiest optreden tijdens Marco's concerten in De Kuip.

Hoe het danst

De single is de eerste van een serie nieuwe samenwerkingen die Marco Borsato samen met zijn vaste schrijfpartner, John Ewbank, doet. Op deze manier willen ze namelijk vieren dat ze al dertig jaar samen muziek maken. De nummers met de andere artiesten worden komende tijd ook uitgebracht. 

More content below the advertising

 "Duetten en samenwerkingen lopen als een rode draad door mijn carrière. Ik kan niet wachten om er nog veel meer te mogen doen", vertelt Marco. "We beginnen met Armin van Buuren die ik enorm hoog heb zitten als één van de beste dj’s ter wereld en Davina Michelle, die de afgelopen tijd bewezen heeft één van de grootste Nederlandse zangtalenten te zijn. Ik ben heel blij dat ze mij zullen vergezellen op het podium van De Kuip.”

Armin van Buuren

Armin kijkt ernaar uit om het podium met Marco te delen. "Ik denk dat we met het trackrecord van Borsato vrij snel kunnen concluderen dat Marco een levende legende is. De aankomende reeks met vijf Kuip-concerten bewijst maar weer eens hoeveel mensen van Marco en z’n muziek houden", zegt de dj. "Zelfs de grootste internationale artiesten verkopen in Nederland geen 5 stadions uit. Ik kan alleen maar met ontzettend veel bewondering naar hem kijken en heb geen moment getwijfeld toen hij me vroeg om mee te gaan naar De Kuip. Ook ik stond tijdens De waarheid als fan in de rij en wil dit nieuwe hoogtepunt in z’n carrière natuurlijk voor geen goud missen”.

Marco staat op 29 en 30 mei en 1, 2 en 5 juni in Rotterdams. Naast Davina en Armin beklimmen ook André Hazes, Lil Kleine en DI-RECT het podium.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld Peter Smulders