Na een lange stilte heeft Marco Borsato weer van zich laten horen. De 53-jarige zanger verdween na een pijnlijke periode uit de spotlights. Hij kampte met een burn-out en ging na een affaire scheiden van Leontine. 

In een brief aan zijn fanclub zegt Marco Borsato dat hij nog aan het herstellen is van de burn-out. Dat herstel kent ups en downs, laat hij weten. ‘Dit betekent dan ook dat ik als artiest voorlopig nog niet zal terugkeren’, schrijft hij.

Pijnlijke tijd 

De zanger heeft een pijnlijke tijd achter de rug. Eind oktober bevestigde Marco een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. In januari jongstleden kwam naar buiten dat hij kampte met een burn-out. Hij besloot uit de spotlights te stappen, maar daarmee was niet alles gezegd. Een maand later kwam het nieuws dat Marco en Leontine na een huwelijk van 23 jaar uit elkaar gingen. 

Brief

Vervolgens bleef het stil, tot grote zorgen van de fans. Tot vandaag. ‘Het is alweer een tijdje geleden dat jullie iets van mij gehoord hebben’, begint Marco zijn brief. ‘De afgelopen periode is er veel gebeurd. Zo ben ik verhuisd en nog steeds herstellende van mijn burn-out. Het herstel gaat met ups en downs wat voor een burn-out gebruikelijk is. Dit betekent dan ook dat ik als artiest voorlopig nog niet zal terugkeren en ook op sociale media nog niet actief zal zijn.’

Article continues after the ad

Uiteindelijk hoopt Marco weer zijn comeback te maken. ‘Ik heb alleen nog even tijd nodig om er straks weer helemaal te kunnen zijn.’ De zanger bedankt iedereen voor de steun en lieve berichtjes. 

Scheiding

Over de scheiding blijft Marco stil. De Telegraaf meldt tevens dat het management van Borsato heeft bevestigd dat de scheiding tussen Borsato en zijn vrouw Leontine rond is.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: AD | Beeld: Peter Smulders