Voor het eerst sinds ruim een jaar is Marco Borsato weer op televisie te zien. De zanger schuift op zaterdag 13 maart aan bij Linda's Wintermaand om te praten over het afgelopen jaar.

Aan bod komen onder meer de periode van zijn burn-out, de scheiding van Leontine en het effect daarvan op zijn leven. Ook bespreekt de zanger zijn hoop en plannen voor de toekomst. Het gesprek is een special en wordt opgenomen in de A'DAM Toren in Amsterdam-Noord. De special houdt in dat hij in zijn eentje wordt geïnterviewd, in plaats van met andere gasten. Aan de hand van beelden en muziek neemt presentatrice Linda de Mol met Marco de gebeurtenissen van het afgelopen jaar door.

Article continues after the ad

Bewogen jaar

'We kennen elkaar al ontzettend lang, ik denk al meer dan dertig jaar', vertelt De Mol over het interview. 'Marco heeft een ongelooflijk zwaar, bewogen en misschien wel levensbepalend jaar achter de rug, waar ik alle tijd voor wil nemen.'

Mediastilte

Ruim een jaar geleden besloot Borsato even een mediastilte in te lassen. De zanger kreeg te maken met een burn-out en scheidde na een huwelijk van bijna 22 jaar van zijn vrouw Leontine.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.