Marco Borsato denkt dat het lastig kan zijn voor zijn dochter Jada (15) en haar muziekdromen dat ze een vader heeft die in dezelfde industrie werkt. "Het is lastig met zo'n achternaam."

De zanger is vanaf vanavond weer te zien in The Voice Kids. Zijn dochter heeft regelmatig gevraagd of ze niet zelf ook eens zou meedoen. In gesprek met AD zegt Borsato het haar niet af te raden.

Kapot maken

"Van mij mag ze. Maar het schept meteen zulke hoge verwachtingen hè. Daarmee kun je ook iets kapot maken. Groei even, zou ik zeggen, geniet ook van dit proces, voordat je je met de allerbesten meet", aldus Borsato (51). "Vergeet niet dat er bij The voice of Holland keihard wordt geoordeeld en er een kwaliteitslabel aan wordt gehangen. Laat ze gewoon eerst wat ervaring opdoen."

Bevooroordeeld

De zanger denkt dat kinderen in deze tijd behoorlijk bevoordeeld zijn. "Ik had op mijn 14de nog niet eens een microfoon vastgehouden. Muziek luisterde ik via de radio, een singletje dat ik kocht of via een walkman. Kinderen hebben tegenwoordig via hun telefoon al toegang tot alle muziek van de wereld."


Door: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders

Maar weinig mensen kennen Paul Verhoeven, die woensdag 80 jaar oud wordt, zo goed als biograaf Rob van Scheers. Al bijna drie decennia volgt de journalist de belangrijkste filmmaker die Nederland heeft voortgebracht en sprak met vrijwel alle mensen die ooit met Verhoeven samenwerkte.

'Er zijn twee soorten mensen in dit leven', stelt Van Scheers. 'De ene groep dat zijn jij en ik. De andere groep bestaat uit bevlogen makers die iets willen toevoegen aan de wereld. Tot die groep behoort Paul Verhoeven.'

Overslaan

Het feit dat de regisseur zijn verjaardag overslaat omdat hij op de set van zijn nieuwste film staat, het lesbische nonnenepos Bernedetta, is kenmerkend. 'De enige reden waarom iedereen er zo’n ding van maakt, is dat we het tientallig stelsel hanteren. Als we het twaalftallig stelsel zouden hanteren, zou er niets aan de hand zijn deze zomer', zo citeert de biograaf Verhoeven. 'Dat is Paul ten voeten uit.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Hoewel Yolanthe regelmatig kiekjes van zichzelf op Instagram post, is deze laatste variant er toch wel eentje voor in de boeken. De foto werd gemaakt bij een shoot in Los Angeles en wat ziet ze er prachtig uit!

Ook haar volgers zijn enthousiast. Een iemand merkt zelfs op: 'Je lijkt hier op de brunette versie van Pamela Anderson uit haar Baywatch-tijd.' Toch is er ook kritiek. Volgens sommige mensen zou ze namelijk 'al die make-up' en 'photoshop' niet nodig hebben. 'Zo veel make-up heb je niet nodig Yolanthe, je bent mooi van jezelf!'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders