Marco Borsato denkt dat het lastig kan zijn voor zijn dochter Jada (15) en haar muziekdromen dat ze een vader heeft die in dezelfde industrie werkt. "Het is lastig met zo'n achternaam."

De zanger is vanaf vanavond weer te zien in The Voice Kids. Zijn dochter heeft regelmatig gevraagd of ze niet zelf ook eens zou meedoen. In gesprek met AD zegt Borsato het haar niet af te raden.

Kapot maken

"Van mij mag ze. Maar het schept meteen zulke hoge verwachtingen hè. Daarmee kun je ook iets kapot maken. Groei even, zou ik zeggen, geniet ook van dit proces, voordat je je met de allerbesten meet", aldus Borsato (51). "Vergeet niet dat er bij The voice of Holland keihard wordt geoordeeld en er een kwaliteitslabel aan wordt gehangen. Laat ze gewoon eerst wat ervaring opdoen."

Bevooroordeeld

De zanger denkt dat kinderen in deze tijd behoorlijk bevoordeeld zijn. "Ik had op mijn 14de nog niet eens een microfoon vastgehouden. Muziek luisterde ik via de radio, een singletje dat ik kocht of via een walkman. Kinderen hebben tegenwoordig via hun telefoon al toegang tot alle muziek van de wereld."


Door: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders

Driewerf hoera, de slingers mogen opgehangen worden in het huis van Nicolette van Dam en Bas Smit! Het stel heeft namelijk een nieuw gezinslid verwelkomd. 

Een paar weken geleden maakte de presentatrice al bekend dat er ‘gezinsuitbreiding’ ging plaatsvinden, en nu is de kleine Lucky eindelijk daar. ‘Jaaaa… Daar is-ie dan, ons lieve hondje Lucky!’, schrijft Nicolette bij een foto met haar nieuwe aanwinst. ‘Ben helemaal verliefd… Zo gezellig!’

Eigen Instagramaccount

Het hondje van Nicolette en Bas heeft meteen een eigen Instagramaccount gekregen en heeft nu al bijna 15.000 volgers. Maar met dat schattige snoetje kan dat ook haast niet anders!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home sweet home ❤️

Een bericht gedeeld door Lucky Blue Smit (@luckysmit1) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Met Frans Bauer kun je altijd lachen. Althans, zo komt hij over in de media. Maar zijn vrouw Mariska bewijst met een filmpje dat hij écht de leukste thuis is.

Danspasjes

Iedereen weet dat Frans een gouden keeltje heeft, maar zijn danspasjes zagen we nog niet eerder. Mariska deelt een video waarin haar man lekker gek doet. 'Franske is zijn installatie voorlopig effe kwijt!', schrijft ze. 'Altijd gezellig hier.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders