Marco Borsato heeft zaterdagochtend een paar fans bezocht in het brandwondencentrum in Groningen. Gisteren zouden de fans naar zijn optreden in MartiniPlaza komen, maar zij waren verhinderd door opgelopen brandwonden.

Dat laat de zanger weten op Instagram. Marco deelde een foto van hem in het brandwondencentrum, gekleed in een speciaal groen pak en blauwe handschoenen, op bezoek bij één van zijn fans.

Brandwonden

Een fan liep brandwonden op bij het aansteken van een sigaret, een ander kreeg kokend water over zich heen en een derde fan hete thee. Daardoor waren de fans verhinderd om naar het optreden van hun held te gaan. Zo schrijft de zanger bij de foto: "Zomaar drie verhalen van fans die daardoor niet in MartiniPlaza waren maar in het Brandwondencentrum in Groningen zijn opgenomen. Gisteren hebben ze moeten missen, maar zojuist ben ik even bij hen en de andere brandwondenslachtoffers op bezoek geweest. Hopelijk herstellen ze snel en zullen ze de volgende keer dat ik Groningen in mijn tour heb opgenomen, wel van de partij kunnen zijn. Aan hun positivisme en doorzettingsvermogen zal het niet liggen!"

 

Hij zou met zijn moeder naar mijn concert komen, maar tijdens het aansteken van zijn sigaretje vatte zijn kleding vlam. Zij zou samen met haar vriend gaan maar toen er iets uit het keukenkastje op het aanrecht viel, braken twee glazen en viel er kokend water over haar heen. En ook zij zou met haar vriend naar de show komen maar kreeg haar hete kopje thee in haar schoot gestoten. Zomaar drie verhalen van fans die daardoor niet in MartiniPlaza waren maar in het Brandwondencentrum in Groningen zijn opgenomen. Gisteren hebben ze moeten missen, maar zojuist ben ik even bij hen en de andere brandwondenslachtoffers op bezoek geweest. Hopelijk herstellen ze snel en zullen ze de volgende keer dat ik Groningen in mijn tour heb opgenomen, wel van de partij kunnen zijn. Aan hun positivisme en doorzettingsvermogen zal het niet liggen! Natuurlijk had ik ook weer zakken vol met knuffels mee voor de broertjes/zusjes en kinderen van de patiënten. Ik vond het een inspirerende ochtend... ♥️

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

Knuffels

Marco had zakken vol met knuffels meegenomen voor de broertjes, zusjes en kinderen van de patiënten. Op Instagram ontving de zanger veel positieve reacties op zijn bezoek. 

Zaterdagavond begon Marco met zijn clubtour Thuis in de Groningse hoofdstad. Ook vanavond en maandag zal de zanger nog spelen in MartiniPlaza. Daarna geeft hij nog twintig concerten op zeven andere locaties door het hele land.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Peter Smulders

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders