Marco Borsato heeft zaterdagochtend een paar fans bezocht in het brandwondencentrum in Groningen. Gisteren zouden de fans naar zijn optreden in MartiniPlaza komen, maar zij waren verhinderd door opgelopen brandwonden.

Dat laat de zanger weten op Instagram. Marco deelde een foto van hem in het brandwondencentrum, gekleed in een speciaal groen pak en blauwe handschoenen, op bezoek bij één van zijn fans.

Brandwonden

Een fan liep brandwonden op bij het aansteken van een sigaret, een ander kreeg kokend water over zich heen en een derde fan hete thee. Daardoor waren de fans verhinderd om naar het optreden van hun held te gaan. Zo schrijft de zanger bij de foto: "Zomaar drie verhalen van fans die daardoor niet in MartiniPlaza waren maar in het Brandwondencentrum in Groningen zijn opgenomen. Gisteren hebben ze moeten missen, maar zojuist ben ik even bij hen en de andere brandwondenslachtoffers op bezoek geweest. Hopelijk herstellen ze snel en zullen ze de volgende keer dat ik Groningen in mijn tour heb opgenomen, wel van de partij kunnen zijn. Aan hun positivisme en doorzettingsvermogen zal het niet liggen!"

 

Hij zou met zijn moeder naar mijn concert komen, maar tijdens het aansteken van zijn sigaretje vatte zijn kleding vlam. Zij zou samen met haar vriend gaan maar toen er iets uit het keukenkastje op het aanrecht viel, braken twee glazen en viel er kokend water over haar heen. En ook zij zou met haar vriend naar de show komen maar kreeg haar hete kopje thee in haar schoot gestoten. Zomaar drie verhalen van fans die daardoor niet in MartiniPlaza waren maar in het Brandwondencentrum in Groningen zijn opgenomen. Gisteren hebben ze moeten missen, maar zojuist ben ik even bij hen en de andere brandwondenslachtoffers op bezoek geweest. Hopelijk herstellen ze snel en zullen ze de volgende keer dat ik Groningen in mijn tour heb opgenomen, wel van de partij kunnen zijn. Aan hun positivisme en doorzettingsvermogen zal het niet liggen! Natuurlijk had ik ook weer zakken vol met knuffels mee voor de broertjes/zusjes en kinderen van de patiënten. Ik vond het een inspirerende ochtend... ♥️

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

Knuffels

Marco had zakken vol met knuffels meegenomen voor de broertjes, zusjes en kinderen van de patiënten. Op Instagram ontving de zanger veel positieve reacties op zijn bezoek. 

Article continues after the ad

Zaterdagavond begon Marco met zijn clubtour Thuis in de Groningse hoofdstad. Ook vanavond en maandag zal de zanger nog spelen in MartiniPlaza. Daarna geeft hij nog twintig concerten op zeven andere locaties door het hele land.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Peter Smulders