Marco Borsato heeft een affaire gehad met pianiste Iris Hond, dat geven de twee woensdag toe in weekblad Privé.

'Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien', aldus Marco in een verklaring. 'Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren.' De affaire met de pianiste zou tien jaar geleden zijn begonnen, ten tijde van het faillissement van Marco's managementbedrijf TEG.

Article continues after the ad

Sterker dan ooit

De zanger realiseerde zich uiteindelijk toch dat hij bij zijn vrouw Leontine het gelukkigst was. 'Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit.'

Bevestigen

Ook Iris bevestigt in een verklaring het nieuws over de relatie met Marco. 'Samen konden wij goed praten over wat er in onzer beider levens gaande was. Een bijzondere band zoals deze tussen twee mensen kan ontstaan in een bepaalde fase in je leven', waarmee ook zij lijkt te refereren aan de moeilijke tijd rond Marco's financiële tegenslag tien jaar geleden.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.