Een paar weken geleden werd Marc van de Linden (50) opgenomen in het ziekenhuis. Dat liet hij zelf via social media weten. De royaltyverslaggever is inmiddels weer thuis om aan te sterken.

Hij zal dus ook snel weer achter de desk van RTL Boulevard kruipen.

Justine vs Marc?

Waar Marc op dit moment vervangen wordt door Justine Marcella. Marc van der Linden is nog steeds royaltydeskundige bij RTL Boulevard. 'Vanwege een ziekenhuisopname is hij op dit moment niet aan de desk te zien. De afgelopen tijd is Justine Marcella, hoofdredacteur van het tijdschrift Vorsten, steeds vaker aanwezig bij de show. Justine is naast Marc één van onze royaltydeskundigen. We zijn het royalty-team aan het uitbreiden, zoals we ook meer deskundigen hebben op het gebied van bijvoorbeeld Lifestyle en Crime', aldus RTL in een statement.

Hoge koorts

Wat Marc precies mankeerde is niet duidelijk. 'Wat ik had? Het kost me een half uur om het te vertellen en het is dan uit de derde hand want ik heb er niks van meegekregen vanwege de hoge koorts en de gevolgen daarvan. En eigenlijk vind ik het ook gewoon privé-info', aldus de  royaltydeskundige.

Article continues after the ad

Bedankt!

Hij bedankt iedereen via social media voor de steunbetuigingen. 'Dank voor de ontelbare hartverwarmende berichten nav het feit dat ik in het VU was opgenomen. Dank ook aan de zorg die ik daar kreeg en die ervoor gezorgd heeft dat ik er überhaupt nog ben. In mijn hoofd ben ik helemaal de oude, maar lichamelijk moet ik nog wat herstellen.'

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dank voor de ontelbare hartverwarmende berichten nav het feit dat ik in het VU was opgenomen. Dank ook aan de zorg die ik daar kreeg en die er voor gezorgd heeft dat ik er überhaupt nog ben. In mijn hoofd ben ik helemaal de oude, maar lichamelijk moet ik nog wat herstellen. Wat ik had? Het kost me een half uur om het te vertellen en het is dan uit de derde hand want ik heb er niks van meegekregen vanwege de hoge koorts en de gevolgen daarvan. En eigenlijk vind ik het ook gewoon privé-info. Niet privé is het dat er een boek van me is verschenen: Fastfood met Máxima. Het bevat vele herinneringen aan reizen met de Koningin maar ook mijn gevoelens bij de Inhuldiging en het Staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk. En dat voor slechts 7,95!

Een bericht gedeeld door Marc van der Linden (@marcvanderlindenm) op

Bron: Instagram/RTL Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.