Sinds hij is begonnen met afvallen is royaltykenner Marc van der Linden (48) al 115 kilo afgevallen. Toch heeft dat volgens hem geen invloed op hoe gelukkig hij is.

Hij vindt het jammer dat mensen altijd allerlei conclusies trekken als ze hem zien. Zo krijgt hij vaak te horen dat hij vast een heel stuk gelukkiger zal zijn nu hij de overtollige kilo’s is verloren. ‘Maar geluk hangt niet af van je buik.’, vertelt Van der Linden Het Parool. ‘Je kunt hartstikke gelukkig zijn als je heel dik bent en hartstikke ongelukkig als je veel bent afgevallen.’

Maar het gewichtsverlies heeft er wel degelijk voor gezorgd dat zijn leven nu makkelijker is dan voorheen. ‘Het staan was echt een probleem. Als de koning of koningin ergens komt worden wij geacht veertig minuten van tevoren in een persvak te staan. Mijn rug hield dat vaak niet.’

Hoe dan?

Het heeft lang geduurd voordat Van der Linden openbaar zijn geheim verklapte, maar het komt door een andere manier van leven en veel minder eten. ‘Wat mensen niet beseffen is dat je lichaam van almaar dieeten een opdonder krijgt. Hoe meer je dieet, hoe groter de kans op levenslange gewichtsproblemen. Omdat ik het nooit gedaan had, heeft het bij mij snel tot resultaat geleid.’ Hieronder is dat resultaat te bewonderen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Chantal Janzen is klaar met alle gebroken nachten en besluit baby Bobby wat kennis bij te brengen. 

Op haar Instagram plaatst ze een foto van Bobby in een draagzak waar ze bij schrijft: 'Hier heb ik ‘m net verteld dat ie het vanaf morgen echt uit z'n hoofd moet laten om iedere dag rond 4.45u z'n luier vol te gooien en daardoor niet meer gaat slapen. Wij mensen kakken overdag, ok? Ok. #zotezienbegrijptiehet'

Veel volgers moeten lachen om de foto en opmerking, maar het nachtelijke verschoon-moment is voor meer mensen herkenbaar. Daar speelt Chantal Janzen handig op in door de tekst onder haar post af te sluiten met: #werommelenallemaalmaarwataanmensen.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, instagram

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP