Marc van der Linden heeft een flinke transformatie ondergaan. De royaltydeskundige heeft het roer volledig omgegooid en is enorm veel kilo's kwijtgeraakt. 

Afvalavontuur

Marc deelt regelmatig kiekjes van zijn afvalavontuur. Op zijn zwaarst woog hij 205 kilo. Inmiddels is daar 110 kilo vanaf! De presentator plaatst een Instagram-kiekje dat hij best spannend vond om te delen. "Tja, van sommige foto’s denk ik: delen of niet? Maar het is na middernacht en ik heb me de pleuris gewerkt aan afvallen, trainen en een nieuwe levensstijl," schrijft hij bij de foto. "Ik ben nog lang niet ‘klaar’ maar wel goed bezig. En ineens maakte in een foto waarvan ik dacht: daar is eindelijk op te zien waaraan ik zo hard heb gewerkt. Iets van spieren, veel te veel haar maar ook: stralende ogen en een tevreden lach. Van 205 kg naar onder 95 kg... pfff. Wat een werk, maar het is het waard."

Positieve reacties

De royaltydeskundige werd overladen met complimenten. "Even symbolisch: rozen en een knuffel om alle mensen te bedanken die iets aardigs hebben geschreven of een ‘like’ aan mijn foto hebben gegeven. Ik ben er gewoon stil van en kan onmogelijk iedereen persoonlijk bedanken maar dit is net zo gemeend!," laat Marc weten. Hij heeft nooit bekend gemaakt hoe hij zoveel is afgevallen, maar een knappe prestatie is het zeker!

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders