Marc-Marie Huijbregts gaat in de aankomende aflevering van de podcast Marc Marie & Aaf Vinden Iets kort reageren op het Volkskrantartikel over De Wereld Draait Door (DWDD), laat de cabaretier donderdag weten.

Huijbregts was een veel geziene tafelgast in het programma, waar volgens de krant jarenlang sprake was van grensoverschrijdend gedrag.

'Beetje stom' 

De cabaretier is er 'natuurlijk' ook de hele week mee bezig geweest, vertelt hij in een video die op het Instagramaccount van de podcast wordt gedeeld. Hij gaat dan ook 'heel even' op de ophef reageren. 'Ander is het ook een beetje stom'.

Niks uitgebreids

Huijbregts benadrukt dat mensen geen uitgebreide uitleg hoeven te verwachten. 'Ik ga er denk ik drie zinnen over zeggen.' De nieuwe aflevering van Marc Marie & Aaf Vinden Iets is zaterdag te beluisteren op onder meer YouTube.

Article continues after the ad

Misstanden bij DWDD

Vrijdag verscheen een Volkskrantartikel over jarenlang grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van het programma DWDD, onder meer door presentator Matthijs van Nieuwkerk. De presentator liet daarop begin deze week weten voorlopig zijn werk neer te leggen en de banden te verbreken met BNNVARA.

Stilte

Vrienden van Matthijs van Nieuwkerk zwegen vooralsnog over alle misstanden bij De Wereld Draait Door. Zo hield ook Marc-Marie eerst zijn mond. Toch plaatste de komiek dinsdagavond een tirade tegen kinderen, met als bijgevoegde tekst: 'Mijn statement over kinderen.' Meerdere volgers vragen zich onder de post af: 'Waar blijft je statement over Matthijs?' Zijn impresariaat liet eerder deze week weten dat Huijbregts niet gaat reageren. Nu blijkt dat hij toch van gedachten is veranderd. 

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.