Sinds zijn scheiding van Jennifer Lopez lijkt Marc Anthony zijn draai maar niet te kunnen vinden. De zanger stortte zich in een volgend huwelijk, maar ook dat strandde. Het enige waar hij nu behoefte aan heeft is rust. Samen met zijn piepjonge nieuwe verovering.

Zijn zangcarrière mag dan al twintig jaar succesvol verlopen, privé gaat het Marc Anthony (49) een stuk minder voor de wind. In 2011 scheidde hij van Jennifer Lopez (48). Marc beleefde daarna een loodzware periode; het was immers niet zijn idee geweest om het huwelijksbijltje er na zeven jaar bij neer te leggen. Vrienden vertelden: ‘Hij deed alleen nog maar dingen waar hij onmogelijk onderuit kon. Voor de rest liet hij zich nauwelijks nog zien in het openbaar.’ Marc had er alles voor over gehad om samen te blijven met Jennifer, met wie hij de nu tienjarige tweeling Emme en Max kreeg. Maar het liep anders... Eerder had hij al na drie jaar zijn huwelijk zien stranden met voormalig Miss Universe Dayanara Torres, die hij zonen Cristian Marcus (17) en Ryan Adrian (14) schonk. En zijn relatie met de New Yorkse politieagente Debbie Rosado, met wie hij dochter Ariana (13) kreeg en zoon Chase (28) adopteerde, liep óók spaak. Juist op het moment dat Marc het geloof in de liefde dreigde te verliezen, ontmoette hij Jennifer Lopez. 

Article continues after the ad

Lees alles over het leven van Marc Anthony in Story editie 17. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Rights Managed (Hollandse Hoogte)