Na een explosieve knipperlichtrelatie en het plotselinge overlijden van zijn vader maakte acteur Manuel Broekman even pas op de plaats. In die periode van bezinning nam hij een belangrijke beslissing over zijn liefdesleven.

Het liefdesleven van Manuel Broekman (33) is al jarenlang onderwerp van gesprek. Dat komt niet alleen door zijn knappe verschijning en de magnetische werking die zijn blauwe ogen op vrouwen hebben, maar ook door een opvallende gebeurtenis van enkele jaren geleden. In de zomer van 2016 verscheen er een bericht in de media dat Manuel op straat zou zijn gezet door zijn toenmalige vriendin, model Adriana Mosk (30). Daar zou een flinke scène aan vooraf zijn gegaan, waarbij Manuel werd buitengesloten en zijn kleding vervolgens door Adriana uit het slaapkamerraam op straat werd gegooid. 

Elkaar teruggevonden

De nieuwe energie in het leven van Manuel wordt grotendeels gevoed door een oude bekende. ‘Manuel is opnieuw samen met Adriana,’ vertelt een bron aan Story. ‘Ze hebben elkaar de afgelopen maanden teruggevonden. In het verleden was hun relatie vrij explosief. Nu doen ze het anders. Om die reden wil Manuel ook nog niet met Adriana naar buiten treden. Ze genieten in alle rust van elkaar en voelen niet meer de behoefte hun liefde voor elkaar van de daken te schreeuwen. Dat neemt niet weg dat Manuel stapelverliefd is op Adriana en er alles aan zal doen om hun relatie deze keer wel te laten slagen.’

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 42 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.