Styliste Manon Meijers word hé-le-maal gek van de vraag of ze zwanger is van haar vriend Guus Meeuwis. Zo erg zelfs, dat de er besloot een blogpost aan te wijden, welke ze 'DE vraag. En Manon haar antwoord' noemde.

'Dus. Je bent veertig. Tot over je oren verliefd en intens gelukkig. En ik hoef denk ik niet uit te leggen dat je van geluk nét een tikje dikker wordt,' begint Manon haar verhaal. 

 

‘Ben je....? Nee serieus: ik zie iets aan je. Ben je zwanger?’ #linkinbio #TeamYara

A post shared by Manon Meijers (@manon.meijers) on

'Wij (ik was vergeten te benoemen dat dit verhaal over mij gaat en dat de liefde in kwestie een niet Onbekende Nederlander is) bestempelen het als onze ‘wittewijnsweken’. En die zijn gelukkig nog lang niet over. Wijntje, kaasje, etentje, thuisdisco met nóg een wijntje tot diep in de nacht: je snapt het. Dat mijn man een Brabander is helpt in het geval van strak-atletisch-lijfbehoud ook niet echt héél erg mee.'

Knetterbrak in een hotel in een stad

Tot dan toe is er nog weinig aan de hand, tot Manon na een uitzending van RTL Boulevard, waar zij was om over mode te praten, de volgende dag wordt opgebeld door de reactie. Er waren toch wel erg veel kijkersvragen gestuurd met daarin de vraag of Manon misschien zwanger was. 'Ik werd wakkergebeld toen ik knetterbrak was in een hotel in een stad…sorry, in Rotterdam, na een te gekke avond Vrienden van Amstel.' 

Article continues after the ad

En daar bleef het niet bij. Ook op andere momenten kreeg ze de vraag voorgelegd en op Instagram reageerden mensen met opmerkingen als: 'ik zie iets'. Maar nu is Manon er klaar mee. 'Lieve nieuwsgierige dames en heren: zelfs als je in meer of mindere mate in de publieke belangstelling staat, is DE vraag niet geoorloofd,' besluit ze haar blog.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Bron: