Smakeloos en absoluut niet respectloos, de mannen van radio-Veronica Inside hebben geen goed woord over voor het gedrag van André Hazes op social media. 

'Die André had nu toch ook weer een foto gepost met z’n nieuwe schoonvader? Ik vind het gewoon ranzig', zegt sidekick Niels van Baarlen.

Article continues after the ad

Ontvolgen

Ex Monique is het zeer waarschijnlijk met de mannen eens, want zij drukte maandag op de ontvolgknop. Ze volgt haar ex niet meer die wekelijks confronterende beelden deelt.

Onsterfelijk

'Hij is knettergek. Ik weet niet of ik hem nog volg. Ik vind het zo’n', zegt collega-sidekick Rick Romijn. 'Ik denk dat André zichzelf onsterfelijk waant. Zoiets van: dit is wie ik ben, dit hoort bij mijn leven en de rest zoekt het maar uit, Als je een beetje gewoon de sociale waarden en normen tot je neemt, dan doe je dit soort dingen niet', zo vult Niels aan. 

Mening

Ook presentator Wilfred Genee heeft een duidelijke mening: 'Hij liep bij Monique de deur uit en toen zei hij: ‘Die zien we nooit meer terug.’ Daar kwam het wel op neer eigenlijk.'

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.